Bezár

Sajtóarchívum

Őszi Karrier Napok, Állásbörze és Mesterképzések nyílt napja az SZTE-n

Őszi Karrier Napok, Állásbörze és Mesterképzések nyílt napja az SZTE-n

2011. október 07.
2 perc

Karrier Napokat rendez a Szegedi Tudományegyetem 2011. október 12-18. között, melyen az önéletrajz írástól a próbainterjúig számos módon kaphatnak segítséget a hallgatók a munkaerőpiacra történő kilépéshez. Hasonló célt szolgál az Állásbörze 2011. október 19-én, ahol a hallgatók és a munkáltatók egymásra találhatnak. Ugyanezen a napon az egyetem által kínált mesterképzésekről tájékozódhatnak azok, akik nem dolgozni, hanem továbbtanulni szeretnének.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Manapság elengedhetetlen, hogy a pályakezdők minél tájékozottabban lépjenek ki a munkaerő-piacra. Az SZTE Őszi Karrier Napokon 2011. október 12-18. között a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.) álláskeresést segítő színes előadások, kerekasztal-beszélgetések révén ötleteket gyűjthetnek a hallgatók a pályatervezéshez, megismerhetik a cégek kiválasztási, toborzási stratégiáit. Ezen túl még számos hasznos praktikát sajátíthatnak el az önéletrajzírástól az állásinterjúra való felkészülésig. A személyiség és képességtesztek feltárják erősségeiket és hiányosságaikat, lehetőség van arra is, hogy próbainterjún mérettessék meg magukat. Mindebben elismert HR szakemberek, karrier tanácsadók nyújtanak segítséget öt napon keresztül.

A rendezvényre az SZTE hallgatóit és frissdiplomásait várják! A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött!

Részletes program és a jelentkezési lap letöltése az alábbi linken:

www.sztekarrier.hu/shared/dokumentumok/oszikarriernapok_2011.html

Jelentkezési határidő: október 10.

2011. október 19-én 9 és 17 óra között a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.) két egyetemi rendezvény kerül megrendezésre: az SZTE Őszi Állásbörze és a Mesterképzések nyílt napja.

Az állásbörzén a látogatók személyesen találkozhatnak a cégek képviselőivel, tájékoztatást kaphatnak aktuális nyitott pozíciókról, szakmai gyakorlati helyekről, megismerkedhetnek a cégek elvárásaival, benyújthatják önéletrajzukat, és képet kaphatnak arról is, hogy milyen lehetőségeik vannak a munkaerő-piacon. Az állásbörze részét képező Szolgáltatók Börzéjén pedig nyelviskolák, autósiskolák, diákmunka közvetítők és képzéseket kínáló szervezetek képviseltetik magukat. A rendezvényen lehetőség van grafológiai és CV tanácsadásra, céges bemutatkozó előadásokon való részvételre. A látogatók két kiadványt kapnak kézbe aktuális állásajánlatokkal, szakmai gyakorlati pozíciókkal, a Szolgáltatók Börzéjén kiállító cégek bemutatkozásával.

Bővebb információk a www.sztekarrier.hu weboldalon Állásbörze menüpont alatt!

Az Állásbörze és a szolgáltatók pultjai mellett hét kar; az Állam- és Jogtudományi, a Bölcsészettudományi, a Gazdaságtudományi, a Juhász Gyula Pedagógusképző, a Mérnöki, a Természettudományi és Informatikai, valamint a Zeneművészeti Kar mesterképzési kínálatáról, a jelentkezés feltételeiről juthatnak információhoz az érdeklődők.

Mindenkit várnak, akinek már van diplomája és mesterfokozatot kíván szerezni.

További információ: www.u-szeged.hu/mesterkepzesek oldalon található.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek