Bezár

Sajtóarchívum

Olimpikonok az egészségért – Egészségnap az SZTE ETSZK szervezésében

Olimpikonok az egészségért – Egészségnap az SZTE ETSZK szervezésében

2011. szeptember 26.
1 perc

Katus Attila, Vajda Attila és Kanyó Dénes világ- és olimpiai bajnok is részt vesz a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Egészségnapján, 2011. szeptember 28-án.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karon ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Egészségnap, 2011. szeptember 28-án, a kar főépületében (Temesvári krt. 31.). Az Egészségnap fő témája a testmozgás és a szabadidő eltöltése, melyhez különleges sportágakkal és mozgásformákkal kívánunk részvételi kedvet teremteni az érdeklődők számára. Az egészségnapot Katus Attila reggeli tornája nyitja meg, melyet kerekasztal beszélgetés követ Katus Attila fitneszbajnok, Vajda Attila kajak-kenu olimpiai bajnok és Kanyó Dénes búvárúszó világbajnok részvételével.

A kerekasztal beszélgetés során az érdeklődők olyan érdekes kérdésekre kaphatunk választ, mint például milyen praktikákat alkalmaznak egészségük megőrzéséért vagy hogyan veszik rá a tömegeket a mozgásra és az egészséges életmód kialakítására.

A délután folyamán többek között zumba oktatás, íjász- és szablyavívó foglalkozás, petanque, Bollywood-tánc, női önvédelem és a sárkányhajózás is várja az érdeklődőket. A nap a Zacc Kávéházban megtartott táncházzal zárul, ahol latin táncok világába vezetik be résztvevőket.

 

Részletes információ a csatolt dokumentumban.

További információk: Budai Éva, budai@etszk.u-szeged.hu; 70/296-5283


Program

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek