Bezár

Sajtóarchívum

Győztes pneumobilok bemutatója

Győztes pneumobilok bemutatója

2011. szeptember 28.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara a kecskeméti Pneumobil Gálafutamon szeptember közepén két csapattal – az Egerben dobogós MKLaren és az első futamán résztvevő Pneugeot - vette részt. Az egyetemi hallgatókból álló 22 csapat két versenyszámban mérhette össze tudását, ahol a gyorsulási versenyszámot a MK Laren csapata nyerte. A Mérnöki Kar MKLaren és Pneugeot pneumobil csapatai bemutatót tartanak 2011. október 1-én, 11:30-kor a Szeged Pláza mögötti görkorcsolyapályán, melyen minden érdeklődőt szeretettel várnak. A bemutató ingyenes.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A pneumatikus hajtású járművek versenyét 2008 óta rendezik, melyen a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara 2009 óta indul, minden évben két csapattal. A MKLaren csapat járműve a 2011-es májusi versenyre készült el, első szereplésével rögtön harmadik helyet hozott a Mérnöki Karnak.

Idén első alkalommal vehettek részt a csapatok gálafutamon, mellyel a szervezők célja az volt, hogy biztosítsák a revans lehetőségét az egri viadalon is szereplő csapatoknak. A Mérnöki Kar új versenygépe is itt mutatkozott be: a Pneugeot csapat megjelenésekor rögtön a középmezőnyben végzett.

Bővebb információ a csatolt dokumentumban.


Meghívó

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek