Bezár

Sajtóarchívum

REMEK-SZENERG 2010: Közös jövő, közös téma, közös konferencia

REMEK-SZENERG 2010: Közös jövő, közös téma, közös konferencia

2010. szeptember 20.
1 perc

2010. szeptember 23-24-én a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10.) ad otthont az előző évben már külön-külön megrendezett és nagy sikerű REMEK (Regionális Megújuló Energetikai Konferencia) és SZENERG (Szegedi Energiagazdálkodási Konferencia) szakmai találkozóknak, amelyek ez alkalommal együttes erővel kívánják felhívni a figyelmet az energia-ügyek fontosságára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Archenerg Regionális Megújuló Energetikai és Építőipari Klaszter, valamint az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Csongrád Megyei Szervezete közösen rendezi meg a két konferenciát. A rendezvény témája az energiagazdálkodás, valamint a megújuló energiaforrások alkalmazása. A konferenciák célként tűzték ki, hogy olyan szemléletformáló tudásanyagot juttassanak el a szakmai és civil publikum számára, amely felhívhatja a figyelmet az energiatakarékos és energiahatékony életmódra. A konferencián éppúgy elhangzanak gazdasági, mint műszaki vonatkozású előadások, olyan neves szakemberektől, mint Olajos Péter klíma- és energiapolitikai helyettes államtitkár, Balogh László, a Magyar Megújuló Energia Szövetség elnöke, Kiss Tibor, a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetségének főtitkára, vagy a Szegedi Tudományegyetem kutatói. Az előadók névsorát megtekinthetik a konferencia honlapján: www.remek-szenerg.hu

 

A kétnapos konferencia részvételi díja: 10.000 Ft + ÁFA.
Egyetemi hallgatók, Archenerg klasztertagok és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület tagjai számára az előadásokon való részvétel ingyenes.

További információk: Péter Szabó István, telefon: 20/986-1848; e-mail: pszi@mk.u-szeged.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek