Bezár

Sajtóarchívum

SZTE Alma Mater Weekend és Egyetemi Sportnap

SZTE Alma Mater Weekend és Egyetemi Sportnap

2009. június 16.
2009. június 20-21.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az SZTE Alma Mater szeretettel meghív minden SZTE Alma Mater tagot, azok családját, barátait, valamint a most csatlakozni kívánókat az SZTE Alma Mater Weekend és Egyetemi Sportnapra.
Június 20-án az SZTE Alma Mater tagok két vetítésen vehetnek részt kedvezményesen a Belvárosi Moziban. 16.00 órakor kezdődik az Utazás a Föld középpontja felé című 3D-s film, melyre 850 Ft a belépő, 18.30 órakor pedig a Vakság című filmet nézhetik meg, mely José Saramago könyvéből készült, főszereplője Julian Moore, a jegyár 600 Ft.
 
Június 21-én az SZTE Sportközpontban (Hattyas sor 10.) különböző hagyományos és különleges sportot próbálhatnak ki az érdeklődők. A gyerekeket egész napos programmal várjuk: ugrálóvár, arcfestés, sportversenyek, ügyességi versenyek, kerékpáros ügyességi pálya, valamint a Balga zenekar táncháza szórakoztatja őket. Azok a felnőttek, akik a könnyedebb mozgásforma hívei jóga, intim torna, nordic walking és salsa órák közül választhatnak. A kultúrára szomjazókat ezen a napon sem hagyjuk cserben, az érdeklődők az Artstab élő könyveit tekinthetik meg. A Simogatóban a Tappancs Alapítvány várja az érdeklődőket és az örökbe fogadókat katalógussal és egy igazi családbarát kutyussal. Ebéd után a Láss Csodát fantasztikus capoeira bemutatójára várunk kicsiket és nagyokat.

A programok eső esetén is meg lesznek tartva a meghirdetett helyen, zárt térben!
 
A rendezvény 10-15 óráig tart, minden programja ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (www.sztealmamater.hu <http://www.sztealmamater.hu/>)! Az első 250 regisztráló vendégünk egy marhapörköltre a helyszínen. Aki igényli, bográcsozhat is, melyhez helyet biztosítunk. Alma Mater tag bárki lehet, aki az SZTE-n (illetve jogelődjei bármelyikében) végzett, illetve aki bármilyen beosztásban itt dolgozott, dolgozik. Kérem, a hír előzetes közlésével járuljanak hozzá a rendezvény sikeréhez.
 
További információ: www.sztealmamater.hu, illetve a sajtó részére Dr. Görög Márta igazgató, az Alma Mater vezetője.
 
Keczer Gabriella sajtószóvivő
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek