Bezár

Sajtóarchívum

Béreljen karácsonyfát az egyetemtől!

Béreljen karácsonyfát az egyetemtől!

2008. december 10.
 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
 Karácsonyfa-bérlési lehetőséget kínál a szegedi polgároknak a Szegedi Tudományegyetem. Az ünnepek után épségben visszahozott fákat kiültetjük a Füvészkertbe, felajánljuk óvodáknak, illetve az egyetem területének parkosítására használjuk.

A bérlés időpontja, helyszíne: 2008. december 18. (csütörtök) 9-17 óra, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Ady tér 10.) előtt.

Az ezüst és a lucfenyő díja: 6.000 Ft, melyből visszaszállításkor 1.000 Ft-ot visszaadunk. Készletünkben 100 db műanyag cserépbe ültetett, faiskolából származó, minőségi luc és ezüst fenyő található, 100-150 cm méretig. Ezek a fák konténeres fenyőként növekedtek, így a gyökérzetük nem sérült és szinte 100 %-ban megmaradnak a kiültetés után.

További részletekről érdeklődni az SZTE Ajándékboltban lehet. (SZTE TIK). Telefon: 62/546-684, e-mail: info@szteajandekbolt.hu. Honlap: www.sztealmamater.hu. Sajtó kapcsolattartó: Dr. Görög Márta hallgatói és közkapcsolati igazgató 30/336-7570.

Szervezők: SZTE Alma Mater, SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Igazgatóság, Universitas-Szeged Kht., Egyetemi Füvészkert, SZTE Tanulmányi és Információs Központ.

Az eseményt emléktábla fogja megörökíteni a Füvészkertben és a visszajuttatók névsorát közzé tesszük az SZTE Alma Mater honlapján: www.sztealmamater.hu.

A fenyőfákat az alábbi helyen és időben vesszük vissza: 2009. január 6-8. között SZTE Tanulmányi és Információs Központ előtt 10-16 óráig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek