Bezár

Sajtóarchívum

Környezetbiztonság az élelmiszeriparban -- HEFOP konferencia a Mérnöki Karon

Környezetbiztonság az élelmiszeriparban -- HEFOP konferencia a Mérnöki Karon

2008. június 25.
1 perc
 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
  „Környezetkímélő technológiák az élelmiszeriparban: feldolgozás, műszaki diagnosztika, információtechnológia (Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program 3.3.1-P.-2004-06-0086/1.0)” pályázaton elnyert támogatásból 2008 januárjától júniusáig olyan képzési programot valósított meg felsőfokú végzettséggel rendelkezők részére az SZTE Mérnöki Kara, melynek keretében a 29 féle, 1-2 napos kurzusokon térítésmentesen bővíthette tudását a közel hétszáz résztvevő.

A projekt lezárásaként 2008. június 27-én pénteken 9.00 órától konferenciát rendeznek a Pick Szabadidő Központban (Szeged, Felső Tisza-part 10.), ahol a projektvezetők és a képzési programban részt vevők értékelik a projektet és annak eredményeit.

A konferenciára mindenkit szeretettel várnak, akik részt vettek a képzésben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek