Bezár

Sajtóarchívum

A régészeti geológia – Dr. Sümegi Pál előadása az M2 csatorna Alma Mater műsorában

A régészeti geológia – Dr. Sümegi Pál előadása az M2 csatorna Alma Mater műsorában

2008. április 16.
  
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Dr. Sümegi Pál az SZTE TTIK Földrajzi és Földtani Tanszékcsoport, Földtani és Őslénytani Tanszékének egyetemi docense tart előadást április 21-én hétfőn 17.00 órakor az M2 csatorna Alma Mater műsorának keretében.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak az MTV felvételének helyszínén az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében. (Szeged, Ady tér 10.)

Alma Mater: tudományos előadások az m2 csatornán

Összefogás a tudásalapú társadalomért

Új tudományos ismeretterjesztő műsorokat indított a köztelevízió tudáscsatornája, amely megalapozza a Magyar Televízió és a hazai egyetemeket és főiskolákat képviselő Magyar Rektori Konferencia szakmai együttműködését. Az összefogás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyar tudomány eredményeire, bemutassa a hazai felsőoktatási intézményekben folyó munkát, és elősegítse a tudásalapú társadalom megerősödését. Az együttműködés keretében március végén indult az m2 csatornán Alma Mater címmel egy hatrészes előadássorozat. A hetente szombatonként jelentkező műsorban különböző tudományok jeles képviselői számolnak be szakterületük újdonságairól és azok társadalmi hasznáról.

 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek