Bezár

Sajtóarchívum

SZTE képzési kiállítás a fővárosban

SZTE képzési kiállítás a fővárosban

2007. január 25.
1 perc
  
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Képzési kiállítást rendez a Szegedi Tudományegyetem január 26-án, pénteken a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban (Budapest, XVIII. Reviczky utca 6.). Az egész napos rendezvény során az épület aulájában az SZTE képviselői információs standokkal várják a felvételizőket: az Állam- és Jogtudományi Kar, a Bölcsészettudományi Kar, az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gazdaságtudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, a Mezőgazdasági Kar, a Mérnöki Kar és a Természettudományi Kar hallgatói és munkatársai adnak választ a diákok felvételivel, szakokkal, képzésekkel kapcsolatos kérdéseire.

Napközben 10, 12 és 14 órakor a díszteremben a felvételiről, a jelentkezési lap kitöltéséről és a Szegedi Tudományegyetemről tartanak előadásokat, illetve a számítógépes teremben szakember segít az elektronikus jelentkezési lap kitöltésében.

Közben a Szegedi Tudományegyetem Karrierjósdája tréfás és komoly önismereti tesztekkel várja a fiatalokat, hogy segíthessenek a megfelelő képzés, pálya kiválasztásában.

A rendezvényre részvételi szándékukat a www.u-szeged.hu/nyiltnap oldalon jelezhetik az érdeklődők.  

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek