Bezár

Sajtóarchívum

Összevont Nyílt Nap a Szegedi Tudományegyetemen 2007.

Összevont Nyílt Nap a Szegedi Tudományegyetemen 2007.

2007. november 27.
 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
 

A Szegedi Tudományegyetem 2007. november 29-én, csütörtökön egész napos programmal várja a szegedi továbbtanulási lehetőségek iránt érdeklődőket az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.).

Az Összevont Egyetemi Nyílt Nap – amelyen a Szegedi Tudományegyetem tizenkét kara képviselteti magát – fontos segítséget jelent a pályaválasztási döntéshozatalban. A rendezvényen a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők közvetlenül az egyetem és a karok képviselőitől szerezhetik be a legfontosabb és legfrissebb információkat.

9.00 és 16.00 óra között a diákok és kísérőik a képzési kiállítás standjainál, a karokat képviselő egyetemi oktatóknak és a hallgatói önkormányzatok képviselőinek tehetik fel – a tanulmányokkal, az egyetemi élettel, illetve elhelyezkedési lehetőségekkel kapcsolatos – kérdéseiket.

10.00, 11.00, 14.00 órakor a karok képviselői egy-egy órás kari tájékoztató előadást is tartanak a kari jelentkezés specifikumairól.

A diákok pályaorientációs tanácsadáson is részt vehetnek, egyetemünk Életvezetési Tanácsadó Központja és Karrier Irodája közreműködésével.

Az egyetem vezetése és a kari vezetők 12 órától az összevont felvételi tájékoztató keretében, az Országos Felvételi Iroda munkatársaival közös fórumon adnak tájékoztatást középiskolai igazgatóknak, osztályfőnököknek, szaktanároknak, illetve pályaválasztási tanácsadóknak az egyetem által kínált lehetőségekről, az SZTE 2008/2009. tanévének felvételi sajátosságairól.

Kérjük, legyenek segítségünkre a közvélemény előzetes tájékoztatásában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek