Bezár

Sajtóarchívum

SZTE ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE

SZTE ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE

2007. október 03.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
2007. október 17-én a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriumában kerül megrendezésre 9 és 16 óra között Dél-kelet Magyarország legnagyobb felsőoktatási álláskereső rendezvénye. A börze főszervezője az egyetemen működő Karrier Iroda, melynek célja, hogy a gazdálkodó szervezetekkel összehangolva a dél-alföldi felsőoktatási intézmények több ezer végzős hallgatójának elhelyezkedéséhez segítséget nyújtson.

A rendezvényen az érdeklődők több mint harminc cég, állásajánlatairól, szakmai gyakornoki programjairól, valamint a hallgatókkal szemben támasztott igényeikről kaphatnak információkat. Az állásbörze ideje alatt (előzetes jelentkezés alapján) grafológiai elemzésen lehet részt venni, valamint kompetencia és nyelvi tesztek kitöltésére is lesz lehetőség helyszíni értékeléssel. A rendezvényen folyamatos cégelőadások is zajlanak, ahol tájékozódni lehet a cégek működéséről, belső felépítéséről, valamint lehetőség nyílik arra is, hogy a látogatók bármilyen témában kötetlenül kérdezzenek a cégképviselőktől.

Az állásbörzét megelőző nap (október 16.), hagyományos Előkészítő Nap, (http://talpai.net/pichost/felk/plakat/felkeszito.JPG) ahol a hallgatók karriertervezést segítő, HR szakemberek által tartott előadásokon, valamint – korlátozott létszámban – felvételi tréningeken, próbainterjúkon vehetnek részt. Ez utóbbin gyakorlott karrier-tanácsadók „vizsgáztatják" tét nélkül a jelentkezőket, majd a szimulációs gyakorlat alapján személyre szabottan értékelik ki a résztvevők szereplését.

A rendezvényen való részvétel (néhány regisztrációhoz kötött program kivételével) mindenki számára ingyenes. Minden érdeklődőt szertettel várunk! Részletes program és regisztráció a www.karrier.szeged.hu honlapon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek