Bezár

Sajtóarchívum

II. „Alma – weekend” és Egyetemi Sportnap a Szegedi Tudományegyetemen

II. „Alma – weekend” és Egyetemi Sportnap a Szegedi Tudományegyetemen

2007. június 12.
1 perc
     
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2007. június 17. vasárnap a sport és a közösség napja a Szegedi Tudományegyetemen. Az SZTE Sportközpontban (Hattyas sor 10.) immáron második alkalommal kerül megrendezésre az „Alma – weekend” és Egyetemi Sportnap, mely az SZTE Alma Mater, az SZTE Karrier Iroda és az SZTE Sportközpont közös szabadidős rendezvénye. A szervezők gazdag programkínálattal várják vissza a Tisza parti városba mindazokat, akik a Szegedi Tudományegyetemhez, vagy valamely jogelőd intézményéhez kötődést éreznek.

A rendezvény célja, hogy az intézmény végzett és végzős hallgatói valamint jelenlegi és korábbi dolgozói számára egy nyárköszöntő szabadtéri rendezvényen kellemes időtöltési lehetőséget biztosítson. A rendezvény ismerkedésre, nosztalgiázásra és persze a jövőbe tekintésre is lehetőséget kíván teremteni a sport és kulturális programok mellett.

A szervezők kosárlabda, röplabda és focicsapatok valamint asztalitenisz és tenisz párosok jelentkezését várják. Nevezési határidő 2007. június 14.

Az II. „Alma-weekend” és Egyetemi Sportnap minden SZTE Alma Mater tag és vendége számára – előzetes regisztráció esetén – ingyenes.

Részletes program a csatolt dokumentumban található.     
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek