Bezár

Sajtóarchívum

Összevont egyetemi nyílt nap

Összevont egyetemi nyílt nap

2006. november 20.
1 perc
  
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A Szegedi Tudományegyetem hazánk egyik meghatározó intézményeként szeretné segíteni a továbbtanulási döntés előtt álló diákokat és tanáraikat az iskola és szakválasztáshoz nélkülözhetetlen információk begyűjtésében. Ennek érdekében összevont Egyetemi Nyílt Napot rendezünk 2006. november 23-án a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Az egész napos esemény során a diákok közvetlenül ismerhetik meg a szegedi egyetemista lét lehetőségeit, találkozhatnak a leendő szakjukra járó egyetemi hallgatókkal, oktatókat ismerhetnek meg és feltehetik minden a képzéssel, egyetemi élettel kapcsolatos kérdésüket. Erre a legjobb lehetőséget a 9-16 óráig tartó képzési kiállítás és a 10-16 óra között megredezendő kari tájékoztató előadások kínálnak.

Szeretnénk egyúttal a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár számára is lehetővé tenni az egyetemi képzésekre vonatkozó részletes információk beszerzését. Ennek érdekében az egyetem vezetői az összevont felvételi tájékoztató előadás keretében nyújtanak tájékoztatást a legfontosabb intézmény specifikus kérdésekről 12 és 13.30 óra között.

Kérem, járuljanak hozzá rendezvényünk sikeréhez azzal, hogy előzetesen felhívják arra olvasóik, nézőik figyelmét.

Keczer Gabriella sajtószóvivő  

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek