Bezár

Sajtóarchívum

Szegedre látogat az EB kutatás-fejlesztési igazgatója

Szegedre látogat az EB kutatás-fejlesztési igazgatója

2006. október 27.
1 perc
  
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Dr. Christian Patermann, az Európai Bizottság Élelmiszer, Mezőgazdasági és Biotechnológiai Kutatás-fejlesztési Intézetének igazgatója részvételével kerül sor kerekasztal megbeszélésre a Szegedi Tudományegyetemen 2006. október 28-án, szombaton 9 órától. A rendezvény helyszíne a SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar Tanácsterme (Szeged, Mars tér 7.)

A kerekasztal megbeszélésen az igazgató tájékoztatást ad az Európai Unió 7. kutatás-fejlesztési keretprogramjának változásairól, Magyarország és a dél-alföldi régió pályázati lehetőségeiről. Ezt követően az egyetem és a szegedi kutatóhelyek képviselői bemutatják a dél-alföldi régió élelmiszer-, mezőgazdasági és biotechnológiai kutatási potenciálját.

A megbeszélésen részt vesz többek között Rácz Béla, a Szegedi Tudományegyetem Stratégiai rektorhelyettese, Dudits Dénes, a MTA Szegedi Biológiai Kutatóintézetének főigazgatója, Kálmán Miklós, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány igazgatója, Molnár István, a Biopolisz Szeged Kft. ügyvezető igazgatója, Mesterházy Ákos, a Gabonatermesztési Kutató Kht. osztályvezetője.

A megbeszélés 11 óráig tart; ekkor lehetőség lesz interjút, riportot készíteni Dr. Christian Patermann igazgatóval, illetve a megbeszélés résztvevőivel.

További információk: SZTE SZÉF Főigazgatói Titkárság.

Keczer Gabriella sajtószóvivő  

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek