Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Talent Díjátadó ünnepségre

Sajtómeghívó - Talent Díjátadó ünnepségre

2023. június 07.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem, a Szegedi Tehetséggondozó Tanács és az SZTE Junior Akadémia

 

tisztelettel meghívja Önt a

 

 

Talent Díjátadó ünnepségre.


Időpontja:
2023. június 8. (csütörtök) 14:00 óra

 

Helyszíne: Rektori Hivatal, Díszterem

(Dugonics tér 13.)

 

A programról:

A Szegedi Tudományegyetem a Szegedi Tehetséggondozó Tanács, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, és a Pro Talentis Universitatis Alapítvány együttműködésével és az SZTE Junior Akadémia koordinálásával idén is meghirdette a több mint másfél évtizedes hagyománnyal rendelkező Kiválósági Listát és Talent ösztöndíjakat, illetve a vállalati partnerek támogatásával létrejött Vállalati Ösztöndíjakat.

A Tanács ösztöndíjai közül az egyik legnívósabb elismerés, ha egy hallgató kiemelkedő tanulmányi vagy tudományos, kutatási eredményeivel; TDK, OTDK sikereivel; kimagasló sport- vagy művészeti tevékenységével kiérdemli, hogy a Kiválósági Listára kerüljön, és megkapja az ezzel járó Talent ösztöndíjat.

Az elmúlt másfél évtizedben több száz egyetemi hallgató érdemelte ki valamely kategória arany, ezüst vagy bronz fokozatát, illetve a legkiemelkedőbbeknek járó Év Tehetsége, Év Sportója és Év Művésze díjat.

A pályázatot tanévenként egyszer hirdeti meg a Szegedi Tehetséggondozó Tanács Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatával, és a Pro Talentis Universitatis Alapítvánnyal együttműködve az SZTE-s hallgatók számára. A nyertesek egyszeri 25 ezer és 100 ezer forint közötti összegre jogosultak.

A Kiválósági Listára három fő kategóriában lehetett pályázni: graduális képzésben résztvevők (ezen belül tudományterületenként alkategóriákban), sportolók, művészek jelentkezhettek.

A Talent Díjátadó Ünnepségen ezeket az elismeréseket vehetik át oklevél formájában a nyertes hallgatók.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért keresse Borbola Lilla kommunikációs és PR munkatársunkat a +36307280409-es számon, vagy a borbola.lilla@szte.hu címen.

Az eseményre tisztelettel várjuk a sajtó képviselőit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek