Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Pontgyűjtő Party

Sajtómeghívó - Pontgyűjtő Party

2023. április 17.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem

 

tisztelettel meghívja Önt az

 

SZTE Pontgyűjtő Partyra.

 

Időpontja: 2023. április 22. (szombat) 11:00 óra

 

Helyszíne: Dugonics tér 13.

 

Magyarországon egyedülálló Pontgyűjtő Partyval segíti a továbbtanulási döntés előtt álló diákokat, szüleiket és a középiskolai pedagógusokat a Szegedi Tudományegyetem. Milyen SZTE-s lehetőségekért jár plusz pont a 2024-es felvételi eljárásban? Miért éri meg még az eddiginél is jobban az emelt szintű érettségi? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapnak a résztvevők április 22-én, 11 órától, a Dugonics téren.

A színpadon izgalmas beszélgetésekkel várják a továbbtanulás előtt állókat az SZTE kari képviselői, jelenlegi és volt hallgatói. A téren felállított standoknál a karok és az egyetemi egységek képviselői részletesen bemutatják a képzési kínálatot, a hallgatói szolgáltatásokat és a nemzetközi lehetőségeket. A SZTEsók csapata pedig minden érdeklődőt beavat a hallgatói élet rejtelmeibe.

Az SZTE Dugonics téren található központi épületében személyes konzultáción ismerhetik meg a középiskolások az SZTE intézményi pontrendszerét, sőt, a pontgyűjtés megtervezésében is segítséget kapnak. Az SZTE Karrier Iroda munkatársa workshoppal segíti a sikeres szakválasztást. A rendezvényen az SZTE Junior Akadémia ösztöndíjait és pontgyűjtő programjait is megismerhetik a résztvevők és feliratkozhatnak a 2024-es SZTE Ponkalkulátorra.

A részletes program itt érhető el.

 

A helyszínen 11:00 órakor Szakál Péter az SZTE oktatási igazgatója ad egyéni interjút.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek