Bezár

Sajtóarchívum

fbcover
Sajtóközlemény - Résztvevő cégek jelentkezését várja az SZTE az Első Online Karrier Napokra

Sajtóközlemény - Résztvevő cégek jelentkezését várja az SZTE az Első Online Karrier Napokra

2020. november 10.

Elindult a jelentkezés a cégek számára az első SZTE Online Karrier Napokra, melyet 2020. november 24-26. között rendeznek a Szegedi Tudományegyetem CooSpace felületén. A szervezők várják az állást kínáló cégek, illetve a mikrovállalkozások és szolgáltatók jelentkezését is az online eseményre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A COVID-19 járványhelyzet alakulása miatt az SZTE Karrier Napokat idén először online formában rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem, így mindenki biztonságosan és kényelmesen vehet részt az eseményen.


Jelenleg is tart a jelentkezési időszak azon cégek számára, amelyek szeretnének bemutatkozni az egyetem jelenlegi és volt hallgatói előtt, illetve nyitott pozíciókat és egyéb szolgáltatásokat kínálnak nekik.


Az esemény a Szegedi Tudományegyetem Coospace felületén zajlik majd, melynek eredeti célja a felsőoktatásban jellemző tanulási-tanítási folyamatok tartalmi támogatása online környezetben. A CooSpace olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek elősegítik a kapcsolattartást, tartalommegosztást és szervezési tevékenységet. A beépített tartalommegosztási és kommunikációs eszközök révén az SZTE Online Karrier Napok kiváló színtere lehet ez a felület.

 

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói jól ismerik a CooSpace-t, hiszen tanulmányaik során, kurzusaikhoz kapcsolódóan folyamatosan használják. Emellett kiemelkedő előnye, hogy az SZTE összes aktív hallgatója tagja a rendszernek, egyúttal az SZTE Online Karrier Napok színterének is. Illetve a szervezők a korábban végzett, állást kereső hallgatóknak is biztosítanak hozzáférést a CooSpace-hez.

 

A mikrovállalkozások és szolgáltatók egy közös színtérben jeleníthetik meg aktuális állásajánlataikat, illetve álláskeresőknek szóló programjaikat és szolgáltatásaikat. A nagyobb cégek pedig saját hozzáférést és önálló színteret kapnak a felületen, melyre maguk tölthetik fel ajánlataikat.


Jelentkezési határidő a cégek számára: 2020. november 16. (hétfő)


A választható megjelenésekről, a jelentkezés menetéről részletes leírás az alábbi linken olvasható.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek