Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó- Elsőéves hallgatók eskütétel és megemlékezés a Szegedi Tudományegyetemen

Sajtómeghívó- Elsőéves hallgatók eskütétel és megemlékezés a Szegedi Tudományegyetemen

2020. szeptember 14.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt és munkatársait az elsőéves hallgatók eskütételére és Szent-Györgyi Albert szobrának koszorúzási ünnepségére 2020. szeptember 16-án, szerdán, 12 órára. Helyszín: Szeged, Dugonics tér 13.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A hallgatóvá válás egyik legfontosabb eseménye a tanévnyitó és az elsőéves diákok eskütétele, melyre a koronavírus-járvány miatt a szeptember 5-re tervezett ünnepségen nem kerülhetett sor. A Szegedi Tudományegyetem vezetése számára kiemelten fontos, hogy a jelenlegi helyzet ellenére is, személyesen köszöntse elsőéves hallgatóit, és lehetőséget biztosítson számukra a gólyaeskü letételére, ezért 2020. szeptember 16-án, szerdán, 12 órától tanévnyitó flashmob rendezvényt tartunk a Szegedi Tudományegyetem Dugonics téri főépülete előtt. Az ünnepségen Egyetemünk egykori rektora, a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert emléke előtt is tisztelgünk születésnapja alkalmából.

 

Tekintettel a járványügyi előírásokra, kérjük, hogy az eseményen fokozottan figyeljen a másfél méteres távolság betartására és viseljen orrot és szájat eltakaró maszkot.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó képviselőit.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek