Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó- Szegedi Tudományegyetem- Nemzetközi Kulturális Est

Sajtómeghívó- Szegedi Tudományegyetem- Nemzetközi Kulturális Est

2019. április 02.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt az Általános Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar és a Gyógyszerésztudományi Kar külföldi hallgatóinak egyesülete, az International Student Union of Szeged (ISUS) szervezésében megvalósuló Nemzetközi Kulturális Estre 2019. április 13-án, szombaton 17 órára (kapunyitás 17.00, műsorkezdés 19.00, zárás 01.00). Helyszín: Városi Sportcsarnok (6726 Szeged, Temesvári krt. 33.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A tervezetten 2500 fős rendezvényen 22 ország képviselői – a Szegedi Tudományegyetem külföldi hallgatói – egy kulturális show keretében nemzeti zenés-táncos bemutatókat tartanak, majd standjaiknál saját készítésű tradicionális nemzeti ételeiket-italaikat kóstoltatják meg a vendégekkel, jellegzetes tárgyakat, képeket és népviseleteket mutatnak be.

 

A zártkörű rendezvényre az egyetemi vezetők, oktatók és hallgatók mellett, a részt vevő országok diplomáciai képviseleteinek magyarországi nagykövetei is meghívást kapnak.

 

Biztonságpolitikai okokból kérjük, hogy a rendezvényről kizárólag utólagosan jelentessenek meg híreket! A média képviselőinek részvétele is előzetes regisztrációhoz kötött!

 

Kérjük, hogy részvételi szándékukat legkésőbb 2019. április 10-ig szíveskedjenek jelezni az aok.kommunikacio@med.u-szeged.hu email címen, az alábbi adatok megküldésével, minden részt vevő személyre vonatkozóan.

  • Médium neve:
  • Médium helyszíni képviselőinek száma (fő):
  • Munkatárs(ak) neve és beosztása:
  • Munkatárs(ak) email címe:
  • Munkatárs(ak) telefonszáma:

A regisztrált sajtóképviselőknek a belépő jegyeket és azonosító kártyákat a helyszínen biztosítjuk.

További információkat az SZTE ÁOK Dékáni Hivatal Kommunikációs Irodáján Kecse-Nagy Sándortól, az aok.kommunikacio@med.u-szeged.hu email címen, vagy a +36-62/342-645 telefonszámon kaphatnak.



Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek