Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó- Területi Innovációs Platformot hoznak létre a Szegedi Tudományegyetemen

Sajtómeghívó- Területi Innovációs Platformot hoznak létre a Szegedi Tudományegyetemen

2019. november 25.
1 perc

Tisztelettel meghívjuk és szeretettel várjuk az Területi Innovációs Platformok (TIP) szegedi rendezvényére. Helyszín: Szegedi Tudományegyetem, Rektori Hivatal (6720, Szeged, Dugonics tér 13. 2. emelet, díszterem). Időpont: 2019. november 26., 10.00 órától 15.00 óráig

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakpolitikai támogatásával indította útjára a Területi Innovációs Platformokat (TIP) bemutató országos programsorozatát. Cél, hogy az egyetemi tudásbázisokra épülve olyan térségi szerveződések jöjjenek létre országszerte, amelyek egyszerre biztosítanak lehetőséget az innovációs szakpolitikai irányok közvetlen megismerésére, a helyi innovációs ökoszisztéma szereplői közötti együttműködések kialakítására, erősítésére és új szakmai alapok létrehozására.


Köszöntőt mond, illetve előadást tart:

Prof. Dr. Kónya Zoltán – tudományos és innovációs rektorhelyettes, Szegedi Tudományegyetem

Sebők Katalin – kutatás-fejlesztési elnökhelyettes, NKFI Hivatal

Dr. Fendler Judit – kancellár, Szegedi Tudományegyetem

 

 

A programot közvetlenül megelőzően, 9:30 és 9:55 óra között lehetőséget biztosítunk interjúkészítésre, előzetes írásos bejelentkezés esetén. Kérjük, hogy részvételi szándékát és interjúigényét jelezni szíveskedjen legkésőbb 2019. november 25. 16:00-ig a kommunikacio@nkfih.gov.hu email-címen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek