Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - „MosT MIénk A PÁLYA!” regionális műhelykonferencia

Sajtómeghívó - „MosT MIénk A PÁLYA!” regionális műhelykonferencia

2019. október 18.

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a „MosT MIénk A PÁLYA!” című projekt  regionális műhelykonferenciájára 2019. október 22-én, kedden 15 órai kezdettel. Helyszín: SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola, SzeReTeD Labor, Szeged, Szentháromság u. 2.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem EFOP-3.2.5-17-2017-00014 számú, „MosT MIénk A PÁLYA!” című projekt komplex, MTMI-fókuszú pályaorientációs és szemléletformáló programsorozat megvalósítását tűzi ki célul a Dél-alföldi Régió meghatározó természettudományos tehetséggondozó műhelyében, a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolában.

 

A projekt részeként 2019. október 22-én, kedden délután 15.00-18.00 óra között regionális műhelykonferenciát tartanak a SzeReTeD Laborban a gyermekkori természettudományos nevelés gyakorlatáról, tapasztalatairól. A rendezvényre olyan tanítók és óvodapedagógusok érkeznek, akiket megérint az 5-12 éves korosztály természettudományos nevelésének kérdése.

A program szervezői alkalmat teremtenek arra, hogy a résztvevők megismerkedjenek azokkal a kezdeményezésekkel, amelyek az elmúlt években ennek a korosztálynak a természettudományos nevelésére irányultak régiónkban és azon kívül. A cél, hogy az előadásokon elhangzottak és az interaktív gyakorlati foglalkozás eredményeként közvetlenül hasznosítható módszerekkel, gyakorlati tapasztalatszerzésen alapuló élményekkel gazdagodjanak azok, akik részt vesznek a műhelymunkában.

 

A regionális műhelykonferencia részletes program elérhető itt.

További információ Csiszár Imre laborvezetőtől kérhető a laborvezeto@szereted.hu e-mail címen.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek