Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó-Szegedi Tudományegyetem Tanévnyitó Ünnepi Szenátusülés

Sajtómeghívó-Szegedi Tudományegyetem Tanévnyitó Ünnepi Szenátusülés

2019. szeptember 04.

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a 2019/2020-as Tanévnyitó Ünnepi Szenátusülésére 2019. szeptember 7-én, szombaton 10 órára. Helyszín: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ kongresszusi terem

(6722 Szeged, Ady tér 10.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Mintegy 7700 elsőéves hallgató kezdi meg tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen a 2019/2020-as tanévben. Az intézmény Tanévnyitó Ünnepi Szenátusülését Prof. Dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora nyitja meg.

 

Ünnepi beszédet mond Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Dr. Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi Egyházmegye megyéspüspöke.

 

Az ünnepi szenátusülés előtt, várhatóan 8 óra 40 perckor az SZTE Dugonics téri épületétől indul a díszmenet a József Attila Tanulmányi és Információs Központba (JATIK). Várhatóan 9 órakor a JATIK előtt lesz lehetőség csoportképet készíteni a professzori karról.

 

A Tanévnyitó Ünnepi Szenátusülésen adják át az Év Oktatója és az Év Fiatal Oktatója Elismerő Okleveleket, valamint az Év Élettudományi Publikációja, az Év Műszaki-Természettudományi Publikációja és az Év Bölcsészet- és Társadalomtudományi Publikációja Díjakat.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ünnepi esemény zavartalan lebonyolítása érdekében a kongresszusi teremben az elnöki asztalra a mikrofonok kihelyezésére kizárólag az ünnepi szenátusülés kezdete előtt lesz lehetőség. Személyes interjúk készítésére az ünnepségen nincs lehetőség.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek