Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Tizedik szemeszteréhez érkezett az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogram

Sajtómeghívó - Tizedik szemeszteréhez érkezett az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogram

2018. október 16.
A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a jubileumi SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogram megnyitójára 2018. október 18-án, csütörtökön 10 óra 30 percre.
Helyszín: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ nagyelőadó (Szeged, Ady tér 10.)
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Az országban egyedülálló módon felépített és csak a Szegedi Tudományegyetemen működő Alumni Mentorprogram a 2018-as őszi szemeszterben kezdi meg 10. ciklusát, amit az SZTE Alma Mater egy egész napos programmal ünnepel október 18-án. Az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjában az egyetemi hallgatók volt SZTE-s szakemberekhez jelentkezhetnek négy hónapos periódusra. A program célja, hogy a már elhelyezkedett SZTE-s alumnik szakmai tudásukat, tapasztalataikat megosszák a hallgatókkal, hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy a diákokban reális szakmai kép alakulhasson ki, illetve még az egyetemi évek alatt megismerkedhessenek olyan munkáltatói szempontokkal is, melyek a végzés után segíthetik őket a sikeres elhelyezkedésben.

 

A programról további információ kérhető Schwimmer-Tóth Tímeától (SZTE Alma Mater referens) az info@sztealmamater.hu címen, vagy a +36-62-546-775-ös számon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek