Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - V. Szegedi Levendula Napok

Sajtómeghívó - V. Szegedi Levendula Napok

2018. június 27.
1 perc
A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt az V. Szegedi Levendula Napokra 2018. június 30-án és július 1-jén 9:00 órai kezdettel.
Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Füvészkert (Szeged, Lövölde u. 42.)
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Ötödik alkalommal szervez Levendula Napokat a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje és az SZTE Kulturális Iroda. A kétnapos rendezvényen színházi előadásokkal, koncertekkel, ismeretterjesztő-, egészségmegőrző előadásokkal és bemutatókkal várják a levendula szerelmeseit és az érdeklődőket.

Az előadásokon kívül kézművesek, növénytermesztők és méhészek is várják a látogatókat. Egész nap levendulás termékek, ajándéktárgyak, természetes alapanyagú kozmetikumok és élelmiszerek, valamint levendula, egzotikus és évelő növények vásárlására is lehetőség lesz. A kicsiknek gyermekprogramokkal és kézműves foglalkozásokkal készülnek.


Koncertezik többek között a Terebes zenekar, a Szelence Énekegyüttes, Benedekfi István és Benedekfi Zoltán, a Boggie együttes, valamint Szondi Péter és Szondi Tamás, sőt bolgár dalok is felcsendülnek Lakos Boglárka és Klebniczki György előadásában. Fellép a Haramia együttes, a JaMese, Váczi Eszter, a Szegedi Nemzeti Színház és a Grimm-Busz Színház.

 

További információ itt elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek