Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - SZTE IKI Nyelvi Kavalkád

Sajtómeghívó - SZTE IKI Nyelvi Kavalkád

2017. október 03.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Idegennyelvi és Kommunikációs Intézet tisztelettel meghívja Önt a Nyelvi Kavalkád programjára 2017. október 5-én, csütörtökön 13:30 órai kezdettel. Helyszín: SZTE Idegennyelvi és Kommunikációs Intézet (Szeged, Honvéd tér 6.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Immár negyedik éve rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Idegennyelvi és Kommunikációs Intézet (IKI) az idegen ajkúakkal való kommunikációt, a nyelvvizsgára való felkészülést is támogató rendezvényét. Az SZTE IKI Nyelvi Kavalkád programja Európai Nyelvi Díjat kapott a Tempus Közalapítványtól 2016-ban.

 

A szegedi egyetemistáknak itt oktatott nyelvek mindegyikét, azaz az angolt, a németet, a franciát, az olaszt, az oroszt, a spanyolt, a románt, a magyart mint idegen nyelvet, a latint érintik a 2017. október 5-i programok. Az SZTE Nyelvi Kavalkádot három helyszínen rendezik. Társas- és csapatjátékokra, próbavizsgára, szintfelmérésre, előadásokra, workshopokra, önkéntes külföldi hallgatók nyelvi segítségére számíthatnak 8-18 óra között az egyetem nyelviskolájának épületébe (Szegeden, a Honvéd tér 6. szám) látogatók. Az SZTE Zeneművészeti Kar Fricsay Ferenc hangversenytermében 19 órakor kezdődő koncerten a magánének szakos hallgatók és mestereik idegen nyelvű műveket adnak elő. Újdonság, hogy az SZTE IKI szervezésében, a Grand Caféban (Szeged, Deák Ferenc u. 18.) 18 és 20 órai kezdettel angol és német nyelvű filmeket vetítenek magyar felirattal. A belépés minden programra ingyenes, de a szervezők adományokat gyűjtenek a Gemma Szociális Szolgáltató Központ és Fejlesztő Iskola, illetve a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány javára.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek