Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - SZTE ÁJTK I. Jurista Kupa megnyitó

Sajtómeghívó - SZTE ÁJTK I. Jurista Kupa megnyitó

2017. október 04.

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán működő Pro Jure – Egyesület a Szegedi Joghallgatókért és az

SZTE ÁJTK Hallgatói Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt az I. Jurista Kupa megnyitójára 2017. október 6-án, pénteken 13:00 órai kezdettel. Helyszín: Szegedi Vízitelep, Szeged, Felső Tisza-part 4.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Program:

13:00 – 14:00 óra: Megnyitó – Köszöntőt mond: Prof. Dr. Balogh Elemér, az SZTE ÁJTK dékánja, az I. Jurista Kupa fővédnöke; Bogdány Tamás, a Pro Jure – Egyesület a Szegedi Joghallgatókért elnöke; Tóth Attila Tas, az SZTE ÁJTK HÖK elnöke.

14:00 órától: Sárkányhajók versenye a Tiszán

 

46 mérkőzés, 5 bajnokság, 4 sportág – így jellemezhető számokkal a 3 napos és 4 szegedi helyszínen megrendezendő I. Jurista Kupa. A 2017. október 6-8. közötti programot szegedi egyetemisták öntevékeny kezdeményezésként, de hagyományteremtő céllal szervezi meg a Pro Jure – Egyesület a Szegedi Joghallgatókért és az SZTE ÁJTK Hallgatói Önkormányzat.

A I. Jurista Kupán a magyarországi egyetemek hét, jogtudományhoz kötődő kara képviselteti magát, háromszáznál is több sportoló és szurkoló érkezik Szegedre. Labdarúgásban, kosárlabda és röplabda meccseken, valamint sárkányhajó versenyen mérik össze tudásukat a jogi karok hallgatói. A kísérő programok – köztük például a slam poetry est, a koncert – célja is az, hogy a jogtudományokkal foglalkozó fiatalok megismerjék egymást, a kialakuló személyes kapcsolatok erősítsék a szakmai együttműködést.

A sportversenyek győztesének jutalma a vándorserleg, illetve a II. Jurista Kupa megrendezésének joga. További információ: az I. Jurista Kupa hivatalos facebook oldalán.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó képviselőit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek