Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Beiratkozási hét kezdődik az SZTE-n

Sajtómeghívó - Beiratkozási hét kezdődik az SZTE-n

2017. augusztus 24.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Beiratkozási hét rendezvényeinek kezdetére 2017. augusztus 28-án, hétfőn délelőtt 10 órától.Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ hátsó bejárat
(6725 Szeged, Batthyány utca.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Változatos programokkal, az egyetem szolgáltatásait bemutató rendezvényekkel várja a tanulmányaikat szeptemberben megkezdő hallgatóit az SZTE augusztus 28-tól szeptember 2-ig a József Attila Tanulmányi és Információs Központ hátsó bejáratnál, a Batthyány utca felől.

 

A Szegedi Tudományegyetem több mint hatezer új hallgatója előre egyeztetett időpontra érkezik a beiratkozásra. A várakozás alatt és az adminisztratív feladatok elvégzése után sokszínű kulturális és szabadidős programok várják a résztvevőket. A gólyák a Nagy Beiratkozáson megismerhetik azokat az egyetemi egységeket, melyek a következő években segítséget nyújtanak nekik a minél sikeresebb tanulmányaikhoz. A rendezvény nem titkolt célja, hogy az egyetemre érkezők már az első nap érezzék, Szeged legnagyobb közösségének tagjaivá váltak.

 

A programsorozat megnyitóján augusztus 28-án 10 órakor az érdeklődők ízelítőt kaphatnak a következő napok programjából: salsabemutató és az SZTE Zeneművészeti Kar flashmobja várja a beiratkozókat.

 

Az újságíróknak az évkezdetről és a pótfelvételi eredményekről Szakál Péter, az SZTE oktatási igazgatója nyilatkozik a helyszínen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek