Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Az élettudományokat a középpontba állító kutatási program indul Szegeden

Sajtómeghívó - Az élettudományokat a középpontba állító kutatási program indul Szegeden

2017. június 01.
1 perc

Több mint 3,5 milliárd forint támogatást nyert a Szegedi Tudományegyetem és a Gál Ferenc Főiskola arra az interdiszciplináris kutatási programra, amely a fogantatástól egészen az időskorig végigkíséri az egészségállapotra, egészségfejlesztésre irányuló kutatásokat. Az uniós projekt nyitó rendezvényét 2017. június 6-án 11 órától rendezik meg az SZTE Rektori Hivatalban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A szegedi felsőoktatás tudásbázisának bővítését célzó EFOP-3.6.1-16-Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve című projektben a kutatási pilot programokon keresztül valósul meg az egyes területek komplex fejlesztése, a helyi és regionális igényekhez kapcsolódó K+F+I szolgáltatások kidolgozása és az élettudományok területen a doktori iskolákat érintő kutatói kapacitások bővítése.

 

Az uniós projekt nyitó rendezvényét 2017. június 6-án 11 órától rendezik meg az SZTE Rektori Hivatalban.

 

ACULATI_ELEMinfoblokk_kedv_final_CMYK__ESZAA sajtó kérdéseire 12 órától Dr. Szabó Gábor rektor, Dr. Görög Márta a projekt szakmai vezetője és Dr. Széll Márta egyetemi tanár, pilot alprojektvezető válaszol.


A meghívó és a részletes program itt elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek