Bezár

Sajtóarchívum

Sajtóközlemény - Folytatódik a Bach-sorozat

Sajtóközlemény - Folytatódik a Bach-sorozat

2016. március 01.
1 perc

Az SZTE Zeneművészeti Kar és az SZTE Alma Mater közös szervezésű koncertsorozata március 3-án folytatódik. Az SZTE Zeneművészeti Kar Fricsay termében a Bach sorozat II. koncertjét hallhatják az érdeklődők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Alma Mater Classic VII. programsorozat Bach műveit mutatja be, március 3-án a Zeneművészeti Kar Fricsay termében Bereczki Julianna, Szokody Ildikó, Zsigmondné Pap Éva és Zsigmond Zoltán adja elő Bach műveit. Műsoron: J. S. Bach: d-moll csembalóverseny BWV. 1052; J. S. Bach: A-dúr zongoraverseny BWV. 1055; J. S. Bach ária; J. S. Bach: c-moll zongoraverseny 2 zongorára BWV. 1060.

 

A 19 órakor kezdődő koncerten közreműködik az SZTE Vonós Kamarazenekara Kosztándi István vezetésével, házigazda Marton Árpád. Jegyek a helyszínen válthatók, a felnőtt belépő ára 1500 forint, Alma Mater tagoknak, diákoknak és nyugdíjasoknak 1000 forint.

 

Alma_Mater_Classic-page-001


Folytatódik a „székfoglaló” is: a zenebarátok 2015 szeptembere óta fogadhatják örökbe az SZTE ZMK Fricsay Ferenc hangversenytermének székeit, ezzel is támogatva a karon működő művészeti tevékenységet. A székfoglalóról bővebb tájékoztatás az SZTE Alma Mater honlapján olvasható.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek