Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Fogorvostudományi konferencia az SZTE-n

Sajtómeghívó - Fogorvostudományi konferencia az SZTE-n

2016. május 05.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar

tisztelettel meghívja Önt a Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban konferencia megnyitójára 2016. május 6-án, pénteken 9.00 órára az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központba.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2016. május 5. és 7. között a Szegedi Tudományegyetem ad otthont a Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban konferenciának, amely egyedülálló lehetőséget teremt a tudományos diszkusszióra és tapasztalatcserére a nemzetközi paletta elismert előadóinak részvételével. Az idei találkozó különlegessége, hogy a Magyar Fogorvosok Egyesületének Vándorgyűlése is Szegeden kerül megrendezésre, így a kiváló külföldi résztvevők mellett az ugyancsak kiemelkedő szakmai munkát végző magyar szakemberek is bemutathatják legújabb kutatási eredményeiket.

 

A tudományos programra körülbelül 500 résztvevő érkezik, a hazai szakemberek mellett Ausztriából, Angliából, Romániából, Amerikából, Németországból, Svájcból és Dániából. A konferencia során 49, a fogászati szakma valamely területéhez kapcsolódó cég is bemutatkozik.

A konferencia világhírű meghívott előadói: Howard Gluckman (Dél-Afrikai Köztársaság), Georg-Hubertus Nentwig (Németország), Niklaus P. Lang (Svájc), Norbert Cionca (Svájc), Anton Sculean (Svájc), Jean-Louis Giovannoli (Franciaország), Phoebus Madianos (Görögország) és Stefan Renvert (Svédország).

 

A rendezvényt Prof. Dr. Kemény Lajos, az SZTE tudományos és innovációs rektorhelyettese nyitja meg. A sajtó kérdéseire Prof. Dr. Nagy Katalin, az SZTE nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettese, az SZTE Fogorvostudományi Kar Szájsebészeti Tanszék vezetője válaszol.

 

A konferenciára szeretettel várjuk az újságírókat, a médiumok, a szerkesztőségek munkatársait!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek