Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Gyógyszerészek Világnapja programra

Sajtómeghívó - Gyógyszerészek Világnapja programra

2016. szeptember 22.

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Gyógyszerésztudományi Kar (GYTK), valamint a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGYT) 2016.szeptember 24-én, szombaton délelőtt 9órától tartja a GyógyszerészekVilágnapja 2016: „Gyógyszerésze gondoskodik Önről” ünnepséget.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A világnap célja, hogy a gyógyszerészek különböző szakmai programokkal felhívják a társadalom figyelmét hivatásukra, az egészség szolgálatában végzett munkájukra, a gyógyszerkutatás, a gyógyszeripar, a kórházi gyógyszerészet, a közforgalmú gyógyszerellátás, az egyetemi oktatás, a gyógyszerészeti igazgatás területein.

 

Az SZTE most először kapcsolódik a Gyógyszerészeti Világszervezet (FIP) kezdeményezésére minden év szeptember 25-re meghirdetett Gyógyszerészek Világnapja nemzetközi programhoz, Dr. Csóka Ildikó, az SZTE GYTK Gyógyszerfelügyeleti Intézet tanszékvezető egyetemi docense, a FIP-ben az MGYT által delegált Council member kezdeményezésére.

 

A Gyógyszerészek Világnapja szegedi ünnepségének helyszíne: az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar I. sz. tanterme (Szeged, Eötvös u. 6.).

 

A rendezvényre szeretettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek