Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - EcoCamp Tehetséggondozó középiskolai tábor

Sajtómeghívó - EcoCamp Tehetséggondozó középiskolai tábor

2016. július 20.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának nevében tisztelettel meghívjuk az ötödik, jubileumi EcoCamp Tehetséggondozó középiskolai tábor megnyitójára. Időpont: 2016. július 25. (hétfő) 13.00 óra. Helyszín: SZTE GTK Főépület

6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az egyhetes programsorozatot megnyitja:

Dr. Vilmányi Márton, az SZTE GTK dékánja

Dr. Csurgó Edit adóügyi igazgatóhelyettes, NAV Csongrád Megyei Adó és Vámigazgatóság

Dr. Kovács Péter általános dékánhelyettes, a tábor szervezője

 

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2016-ban jubileumi tehetséggondozó tábort hirdetett középiskolásoknak. Ahogyan az elmúlt években, idén is tanári ajánlással és kiváló tanulmányi eredménnyel pályázhattak a gazdasági és a pénzügyek iránt érdeklődő fiatalok. Az ismeretterjesztést és pénzügyi kultúra fejlesztést szolgáló tábor öt év alatt összesen száznál több középiskolást látott vendégül a GTK főépületében.

 

A programok között – a korosztály érdeklődésének megfelelően– találunk statisztikai, marketing, menedzsment, pénzügyi és adózási ismereteket közvetítő gyakorlati foglalkozásokat, és a táborozók részt vehetnek többek között vállalkozói társasjátékban, illetve a szociopoly játékban is. A komplex feladatok révén pedig fejlődik az önismeretük, a prezentációs és problémamegoldó képességük.

 

Az ötödik EcoCamp megvalósításában közreműködnek a GTK oktatói, az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai mellett a Móra Ferenc Szakkollégium tanárai, valamint mentorként a kar hallgatói.

 

A tábor megnyitóján és az azt követő hét folyamán interjú készíthető a tábor szervezőivel és résztvevőivel.

 

További információ kérhető a tábor vezetőjétől:

Dr. Kovács Péter általános dékánhelyettes, kovacs.peter@eco.u-szeged.hu, 70 617 4771

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek