Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - XXII. Szent-Györgyi Napok

Sajtómeghívó - XXII. Szent-Györgyi Napok

2015. november 10.

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja tisztelettel meghívja Önöket a XXII. Szent-Györgyi Napok rendezvénysorozat sajtófogadására 2015. november 12-én, csütörtökön 14.00 órára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az eseményen részt vesz:

Dr. Prof. Dr. Pávics László helyettes elnök,
SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ

Prof. Dr. Bari Ferenc dékán, SZTE ÁOK

Dr. Laczkóné Dr. Turzó Kinga dékán, SZTE FOK

Prof. Dr. Hohmann Judit dékán, SZTE GYTK

Héderné Dr. Berta Edina általános dékánhelyettes, SZTE ETSZK

Prof. Dr. Palkó András elnök, SZTE SZAKK
Szent-Györgyi Napok Szervező Bizottság

Dr. Zalai Károly PR főmunkatárs, Richter Gedeon Nyrt

 

Helyszín: Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Elnöki Hivatal Tanácsterme

(6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107. I. em.)

 

A fogadásra szeretettel várjuk a sajtó munkatársait!

 

 

A Szegedi Tudományegyetem egészségügyi karainak hagyományos rendezvényét, a Szent-Györgyi Napokat idén november 12-én és 13-án rendezi meg Egyetemünk.

A Richter Tudós Klub programjain az érdeklődők az orvosi, gyógyszerészeti tudományos élet középpontjában álló témákról hallgathatják meg elismert szakemberek előadásait.

Az ÁOK, a GYTK, a FOK, az ETSZK és a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ központi ünnepségét november 13-án, pénteken délelőtt 10 órától rendezzük meg a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (az Ady tér 10. szám alatt). Az ünnepséget Szabó Gábor akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora nyitja meg, majd a négy kar dékánja, valamint a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ számol be az elmúlt év eredményeiről. Ezt követően adják át a elismeréseiket és díjaikat a karok és a Klinikai Központ; jubileumi diplomáikat az SZTE ÁOK és az SZTE GYTK; emellett Címzetes Főorvosi Cím Emléklapokat is átadnak a 20 éve praktizáló családorvosoknak, körzeti gyermekorvosoknak és fogorvosoknak.

November 13-án délután rendezzük az Általános Orvostudományi, Gyógyszerésztudományi, Egészségtudományi és Szociális Képzési, valamint a Fogorvostudományi Kar tudományos konferenciáját is, melynek során a SZTE ÁOK Tanári Testület ünnepi ülésével összekapcsoltan a Doktori Iskolák képviselői számolnak be kutatási eredményeikről, tudományos célkitűzéseikről a Szemészeti Klinika tantermében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek