SZTE Info

Sajtómeghívó - Minőségfejlesztési műhelymunka a Szegedi Tudományegyetemen

Időpontja: 2014. május 15., csütörtök, 9:00

Helyszín: SZTE Rektori Hivatal épülete, II. emelet 229-es terem

(Szeged, Dugonics tér 13.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Minőségfejlesztési műhelymunka a Szegedi Tudományegyetemen

 

A Szegedi Tudományegyetemen kezdődik a Campus Hungary program és a Tempus Közalapítvány „Minőségfejlesztés a felsőoktatásban az ECTS kreditrendszer alkalmazásán keresztül” című rendezvénysorozata 2014. május 15-én 9 órakor a Rektori Hivatal épületében. Az intézményi műhelymunkát, melynek célja, hogy az ECTS kreditrendszer intézményi alkalmazásában kulcsszerepet betöltő résztvevők hozzájáruljanak a felsőoktatási intézmény – elsősorban a nemzetköziesítés terén ható – minőségfejlesztéséhez, Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora nyitja meg.

Időpontja: 2014. május 15., csütörtök, 9:00

 

Helyszín: SZTE Rektori Hivatal épülete, II. emelet 229-es terem

(Szeged, Dugonics tér 13.)

 

 

Az eseményre tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk!

 

Üdvözlettel:

Újszászi Ilona

SZTE Egyetemi Kiadó és Médiacentrum vezető

SZTE szóvivő

mobil: +36 70 333 86 54, e-mail: ujszaszi.ilona@rekt.szte.hu


A részletes program itt megtekinthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.