SZTE Info

Sajtómeghívó - X. SZTE Őszi Állásbörze és V. Szolgáltatók Börzéje

Számos újdonságot kínál látogatóinak a X. SZTE Őszi Állásbörze és V. Szolgáltatók Börzéje, melyre az egyetem Karrier Irodája 2014. október 1-jén várja a jelenlegi hallgatókat és a friss diplomásokat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A hagyományos őszindító munkaerő-piaci mustrán ezúttal is több mint 30 kiállító képviselteti magát az egész napos, színes programok kíséretében. A felkészülésben a Karrier Iroda előadásai és tanácsadói segítenek, az Alumni óra ismét várja a már diplomás álláskeresőket, idén először pedig virtuálisan is be lehet majd járni a rendezvényt. A továbbtanulni vágyók az SZTE Mesterképzések standjainál tájékozódhatnak lehetőségeikről. A rendezvényt 9 órakor Prof. Dr. Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora nyitja meg.

 

Időpontja: 2014. október 1. (szerda) 9.00-17.00

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriuma (Szeged, Ady tér 10.)További információk és részletes program a csatolt sajtóanyagban és plakátokon!


AB_plakat_2014_osz

 

 

Az eseményre tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk!

 

Üdvözlettel:

Újszászi Ilona

SZTE Egyetemi Kiadó és Médiacentrum vezető

SZTE szóvivő

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.