SZTE Info

„Marketing megújulás” – Marketing Oktatók Klubja 20. Konferenciája - sajtómeghívó

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara rendezi a hazai marketingoktatás és kutatás szakembereit összefogó Marketing Oktatók Klubja jubileumi, 20. országos konferenciáját az SZTE Rektori Hivatal Dísztermében (Szeged, Dugonics tér 13.) 2014. augusztus 28-án (csütörtök), 10 órától; köszöntőt mond Szabó Gábor, az SZTE rektora.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Dr. Hetesi Erzsébet, a Szegedi Tudományegyetem intézetvezető egyetemi doncense, a konferencia főszervezője


és


Dr. Piskóti István, a Marketing Oktatók Klubjának elnöke

tisztelettel meghívja Önt a 2014. augusztus 28-29-én

megrendezésre kerülő konferenciára.

 

A hazai marketingoktatás és kutatás szakembereit összefogó Marketing Oktatók Klubja jubileumi, 20. országos konferenciáját idén a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara rendezi, amely megalakulásának 15. évfordulóját ünnepli ebben az évben. A két napos rendezvényen résztvevők a marketing oktatás és kutatás aktuális kérdéseit járják körül. Foglalkoznak többek között a termelés és marketing funkció egymásra utaltságának kérdésével, a társadalom rétegződésével, a közösségek és márkák viszonyával, a business szektor marketing tevékenységének és a fogyasztói magatartás változásának vizsgálati eredményeivel.

A rendezvényt megnyitja Dr. Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora.

 

A plenáris ülésen adják át az MTA Gazdálkodástudományi Bizottság, Marketingtudományi Albizottsága Publikációs Nívódíját is. A díjat átadja Dr. Rekettye Gábor, az MTA Gazdálkodástudományi Bizottság alelnöke, a Marketingtudományi Albizottság elnöke, Dr. Simon Judit, a Marketingtudományi Albizottság titkára és Dr. Veres Zoltán a Publikációs Nívódíj Bizottság elnöke.

 

 

Helyszín: SZTE Rektori Hivatal Díszterme (2. emelet)

Szeged, Dugonics tér 13.

Időpont: 2014. augusztus 28. (csütörtök), 10:00 óra

 

Interjúkészítésre előzetes regisztráció után a plenáris ülést követően 11.45-től, vágóképek készítésére, fotózásra a plenáris ülésen van lehetőség.

 

 

Regisztráció és további információ: Dodé Zoltán +36 70 639 9303, dode.zoltan@newsbreakers.hu
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.