Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó

Sajtómeghívó

2013. január 21.

2013. január 23-án, szerdán 13:00 órai kezdettel a 2012. évi Zöld egyetem rangsor eredményeinek bemutatására kerül sor az SZTE TIK III. szemináriumi termében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A sajtótájékoztatón Dr. Majó Zoltán, az SZTE gazdasági és műszaki főigazgatója ismereti a Szegedi Tudományegyetem környezettudatos törekvéseit a beruházások, energetikai megtakarítások szemszögéből,

majd Erdélyi Evelyn, az SZTE TIK intézmény igazgatója bemutatja az SZTE által elért kiemelkedő eredményeket az Indonéziai Egyetem által meghirdetett úgynevezett „UI Green Metric Ranking of World Universities 2012"-es felmérésben.


A tavalyi felmérés már a harmadik volt, s az SZTE évről évre jobb helyezést ér el ebben a rangsorban, ahol az alábbi témakörök mentén, önkéntesen szolgáltatnak adatot az egyetemek: zöld statisztika, energia és klímaváltozás, hulladékgazdálkodás, vízgazdálkodás, közlekedés és oktatás.


A tájékoztatón való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!


Részvételi szándékát kérjük, jelezze a gyarmati.laszlo@tik.u-szeged.hu e-mail címen (név és képviselt sajtóorgánum megadásával) 2013. január 22., kedd 20.00 óráig.


Megtisztelő megjelenésükre feltétlenül számítunk!


További információért forduljon bizalommal Újszászi Ilonához, az SZTE szóvivőjéhez, mobil: +36 70 333 8654


A sajtómeghívó itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek