Bezár

Sajtóarchívum

Jóga és „kell egy csapat” a Pszichológia Napján

Jóga és „kell egy csapat” a Pszichológia Napján

2013. február 15.
1 perc

A sport és az egészség pszichológiája lesz a témája a Szegeden első alkalommal megrendezendő Pszichológia Napjának február 21-én 9-től 18 óráig a SZAB-székházban, melyre előadásokkal, műhely- és kerekasztal-beszélgetésekkel készülnek a szakemberek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Újságíró Kolléga!

 

Idén első alkalommal Szegeden is megrendezik a Pszichológia Napját február 21-én (csütörtökön) 9-től 18 óráig a SZAB-székházban, a téma a sport és az egészség pszichológiája lesz.

 

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológiai Intézet és a Magyar Pszichológiai Társaság, valamint a SZAB Neveléstudományi és Pszichológia Szakbizottsága közös szervezésében megrendezendő szakmai napra előadásokkal, műhely- és kerekasztal-beszélgetésekkel készülnek a szakemberek.

 

A Pszichológia Napján hallhatnak az érdeklődők sok más mellett a gyakorlati sportpszichológiáról és a jógáról egyaránt, valamint az is kiderül, hogy milyen szerepet tölthetnek be a harcművészetek a magatartászavaros serdülő fiúk nevelésében. Az egyik kerekasztal-beszélgetésen a szegedi egyetemisták lelki egészségéről lesz szó, a kitartóak a nap végén azt is megtudhatják, hogy miért nyerték meg a soproni kosarasok a bajnokságot...

 

A részletes program ITT olvasható: http://www.arts.u-szeged.hu/hirek/szte-btk/pszichnap2013

 

Köszönjük szíves érdeklődésüket!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek