Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Szent-Györgyi Albert Tanulmányi Verseny az SZTE-n

Sajtómeghívó - Szent-Györgyi Albert Tanulmányi Verseny az SZTE-n

2013. november 26.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem 2013. november 29-én rendezi meg a SZENT-GYÖRGYI TANULMÁNYI VERSENYT. Az SZTE középiskolásoknak hirdetett vetélkedőjére 25 csapat nevezett. A tanulmányi verseny döntőjét 12 óra 45 perctől 15 óráig az SZTE Általános Orvostudományi Kar oktatási épületében (Szeged, Dóm tér 13.) tartják, arra minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Újdonság, hogy az idei Szent-Györgyi Albert Tanulmányi Verseny összekapcsolódik a SZEGEDI TUDÓS AKADÉMIA programsorozatával. November 29-én és 30-án az ország húsz legjobb középiskolai biológiatanárát („Szent-Györgyi Tanárok”), illetve az ő legkiemelkedőbb eredményeket elért 12. osztályos diákjaikat („Szent-Györgyi Ifjúk”) látja vendégül Szegeden a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány.

 

2013. november 29-én (pénteken) 14 óra 15 perctől

 

az SZTE Rektori Hivatal épületében (Szeged, Dugonics tér 13.)

a szervezők szeretettel várják a sajtó munkatársait az alábbi programokra:

 

14.15 – 15.00 óra: Sajtótájékoztatón mutatja be a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány az új típusú, multigenerációs tehetséggondozó programját, a Szegedi Tudós Akadémiát (www.nobel-szeged.hu). A programon a kormánymegbízott, továbbá az alapítvány vezetői, illetve az egyetem, a gimnáziumok képviselői is megjelennek.

 

15.15 óra: Az SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny díjátadó ünnepsége.

 

15.30 óra: A Szent-Györgyi Ifjak, Diákok, Tanárok és Mentorok Találkozójának megnyitó ünnepsége.

 

A Szegedi Tudományegyetem és a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány szeretettel meghívja a fenti, sajtónyilvános programokra a szerkesztőség munkatársait!

 

További információért forduljon bizalommal Újszászi Ilonához, az SZTE szóvivőjéhez – elérhetőségei: +36 70 333 86 54, e-mail: szovivo@rekt.szte.hu.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek