Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Szent-Györgyi Napok

Sajtómeghívó - Szent-Györgyi Napok

2013. november 08.

A központi ünnepséget 2013. november 15-én, pénteken 10 órától rendezik az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

A Szent-Györgyi Napokat idén november 14-17. között rendezi a Szegedi Tudományegyetem. A rendezvénysorozat programjaként tartják meg a Szent-Györgyi Albert Baráti Kör tudományos ülését, a Richter Tudós Klubot, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara és Gyógyszerésztudományi Kara Doktori Iskoláinak tudományos ülését, valamint kapcsolódó továbbképzéseket. A hagyományokhoz híven a Szent-Györgyi Napok második napján kerül sor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban az SZTE négy fakultásának (Általános Orvostudományi, Egészségtudományi és Szociális Képzési, Fogorvostudományi, Gyógyszerésztudományi Kar), illetve Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának díszünnepségére.

 

A központi ünnepséget

2013. november 15-én, pénteken 10 órától rendezik

az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban

(Szeged, Ady tér 10.)

 

A TIK kongresszusi termében 10 órakor Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora nyitja meg az ünnepséget, majd az egyetemi karok dékánjainak és a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnökének beszámolóját hallgathatják meg a résztvevők. Ezt követően a karok dékánjai adják át az elismeréseket: 11 órától a kongresszusi teremben a Gyógyszerésztudományi Kar jubileumi diplomáit, ugyanebben az időben a I.-es és II.-es előadóban az Általános Orvostudományi Kar jubileumi diplomáit adják át. 12.30-tól a földszinti előtérben fogadást rendeznek a jubileumi diplomások, kitüntetettek és díjazottak számára.

 

Az eseményre tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk!

 

Üdvözlettel:

Újszászi Ilona

SZTE MédiaCentrum vezető

SZTE szóvivő

mobil: +36 70 333 86 54, e-mail: szovivo@rekt.szte.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek