Bezár

Sajtóarchívum

Meghívó sajtótájékoztatóra

Meghívó sajtótájékoztatóra

2013. szeptember 04.

ÖSZTÖNDÍJAK ÁTADÁSA A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KARÁN

Időpont: 2013. szeptember 6. (péntek) 14:30
Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Díszterem (Cím: 6722 Szeged, Kálvária sugárút 1.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának nevében tisztelettel meghívjuk az ösztöndíj átadásról szóló sajtótájékoztatóra és az ösztöndíj átadás sajtónyilvános eseményére.


A sajtótájékoztató témája:


A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara és alapítványi, vállalati partnerei elkötelezett támogatói a tehetséges fiatalok továbbtanulásának, egyúttal a Dél-Alföld közgazdászképzés sikerének. Az együttműködéseknek köszönhetően második éve várják ösztöndíjak a kar önköltséges alapképzéseiben tanulókat, így 2013 őszén két évfolyamon 40-40 hallgató élvezheti az önköltség mértékével 100%-ban, illetve 50%-ban megegyező támogatást.
A sajtótájékoztatón az ösztöndíjak alapítói osztják meg a bírálati és tehetséggondozási folyamat során szerzett tapasztalatikat, és számolnak be az ösztöndíj alapításban szerepet játszó szempontjaikról, motivációjukról, egyszersmind képet adva a versenyképes felsőoktatás és a gazdaság szereplői közötti együttműködés perspektíváiról.


További kérdéseiket a kocsis.lilla@eco.u-szeged.hu e-mail címen, vagy a 30/479 – 1476 telefonszámon tehetik fel. Interjúigényüket is ezen az elérhetőségen jelezhetik.


A hivatalos meghívó itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek