Bezár

Sajtóarchívum

Nyílt nap percről-percre a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE)

Nyílt nap percről-percre a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE)

2012. február 04.


Ma, február 4-én 9-15 óra: nyílt nap a szegedi egyetem. Az SZTE központi épületében (Szeged, Dugonics tér 13.) a szegedi egyetem 12 kara, minőségi kínálata kerül terítékre. Felvételis kérdéseire választ, a továbbtanulási stratégia és taktika kialakításához új szempontokat kap mindenki. A nyílt napról is tudósít: a www.u-szeged.hu hírfolyama, percről percre a http://www.facebook.com/SZTE.felveteli oldalon a SZTEblog.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az internetes SZTEblogon azok a diákok is bepillanthatnak a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) rendkívüli nyílt napjába, akik nem tudnak elmenni a ma, 2012. február 4-én a szegedi Dugonics tér 13. szám alatti épületben tartott tájékoztatókra. Az érdeklődők az egyetem hivatalos honlapján (www.u-szeged.hu) és Facebook oldalán (http://www.facebook.com/SZTE.felveteli ) is figyelhetik az eseményeket. Az egyetemi jelentkezés előtt álló diákok a rendezvény teljes ideje alatt online is kérdezhetnek a nyílt napon elhangzottakkal és a továbbtanulással kapcsolatosan. Fényképeken, videókon és a szinte percről percre folyamatosan frissülő bejegyzéseken keresztül bárki nyomon követheti a nyílt napot, amelyen az Szegedi Tudományegyetem mind a tizenkét kara bemutatkozik.

A ma 9 órakor kezdődő, 15 óráig tartó információs börzén a továbbtanulók szempontokat kapnak felvételi döntésükhöz: például az SZTE képzései és a szakok közti kombinációs lehetőségekről, az új helyi és a külföldi ösztöndíjakról. Szó lesz az államilag finanszírozott, a részösztöndíjas és az önköltségi díjas képzés közti hasonlóságokról és különbségekről. Az egyetemi felvételi új szabályai közti eligazodást az SZTE oktatási rektorhelyettese, Homoki-Nagy Mária segíti, aki 11 órától válaszol stratégiai és taktikai kérdésekre is, hogy a továbbtanulásról, az egyetemi felvételiről a megváltozott keretszámok és finanszírozási feltétek mellett minden családban megszülethessen a legjobb döntés.

http://www.u-szeged.hu/felveteli

http://www.facebook.com/szte.felveteli

 

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek