Bezár

Sajtóarchívum

Jelenlét az Informatoriumban = befektetés a jövőbe

Jelenlét az Informatoriumban = befektetés a jövőbe

2012. június 25.
1 perc

A DEAK Zrt. június 28-án bemutatja a Szent-Györgyi Albert Agorát – a Szegedi Tudományegyetem rektora és az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága támogatásával.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Összeköt és gazdagít – az Informatórium. E mottó jegyében június 28-án (csütörtökön) 10 óra 30 perctől az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (6722 Szeged, Ady tér 10.) partnertalálkozüt szervez a DEAK Zrt. Előadások, virtuális séta és helyszínbejárás lehetőségével betekintést ad a Szegedi Agora és azon belül az Informatorium projekt különböző fejlődési fázisaiba, és bemutatja az azok integrációjával létrehozott sokfunkciós tér előnyeit, az azokban rejlő lehetőségeket.

A találkozón Lukovics Miklós, az SZTE stratégiai és fejlesztési igazgatója tájékoztatást ad a fejlesztésekben és együttműködésekben rejlő újfajta lehetőségekről. Buzás Norbert, az SZTE kutatás-fejlesztési és innovációs igazgatója pedig bemutatja, hogy miként ösztönözik az egyetem intézményeinél keletkező tudományos eredmények minél hatékonyabb hasznosítását, milyen kooperációs lehetőségeket kínál az egyetem, illetve beszámol a korábbi ilyen jellegű együttműködések eredményeiről és tapasztalatairól.

Az SZTE partnerei számára is lehetőséget biztosítanak arra, hogy megvitassák az Informatorium kapcsán felvetett kooperációs lehetőségeket, az együttműködések előnyeit, vagy éppen a megvalósítás nehézségeit.

 

Meghívó és program

Agenda and Invitation letter


Agora Informatorium bemutatkozás

Agora Informatorium introduction


További információ: http://www.u-szeged.hu/hirek/2012-junius/osszekot-gazdagit-ev?objectParentFolderId=1191

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek