Bezár

Sajtóarchívum

Study Room létesül az SZTE ÁOK-n

Study Room létesül az SZTE ÁOK-n

2011. január 24.
1 perc

Új, minden igényt kielégítő, a klinikai vizsgálatok szervezésére és az anyagok tárolására alkalmas "Study Room"-ot alakítottak ki a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Onkoterápiás Klinikáján. A „Study Room” hivatalos átadási ünnepségét 2011. január 27-én 14 órakor tartják. (Szeged, Korányi fasor 12.).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A klinikán mintegy 25-féle klinikai vizsgálat folyik, melyek általában valamilyen gyógyszeres beavatkozást tesztelnek. Többségük nemzetközi, többcentrumos vizsgálat, ezért ugyanolyan elvárásoknak kell megfelelni, mint bármelyik nyugat-európai országban. További kb. 10 vizsgálatban a beválasztott betegek utánkövetése folyik. Ezekhez magas színvonalú hátteret (vizsgálatok, gyógyszertárolás, adatforgalom és -tárolás) kell biztosítani, melyet megkönnyít a korszerűen és esztétikusan berendezett, megfelelő funkcionális elrendezést biztosító új helyiség. A projekt keretében a klinika nem csak nagy tárolókapacitású bútorokat kapott, hanem korszerű informatikai berendezéseket (telefon, fax, fénymásoló, számítógép, internet, nyomtató), hűtőszekrényeket is, valamint modern EKG-t és centrifugát a vérvizsgálatokhoz.

 

A helységet a az Amgen magyarországi képviselete újítatta fel. Az Amgen innovatív, humán gyógyszereket felfedező, fejlesztő, gyártó és forgalmazó cég.

 

Az ünnepélyes átadásra tisztelettel meghívjuk. További információ: Dr. Thurzó László: 62/544-000/5404

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek