Bezár

Sajtóarchívum

Szabadegyetem - Szeged VIII. szemeszter

Szabadegyetem - Szeged VIII. szemeszter

2011. szeptember 21.
1 perc

Szeptember 21-től indul a Szabadegyetem-Szeged, az egyetem népszerű előadássorozata, ahol a hallgatóság megismerkedhet a legújabb kutatási módszerekkel és eredményekkel.

A félév során a hallgatók 11 alkalommal találkozhatnak a Szabadegyetem előadóival.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Érdekfeszítő előadásból ebben a félévben sem lesz hiány. Valószínűleg ennek köszönhető a kurzus népszerűsége is, melyet igazol a nagy kurzuslétszám is. Ebben a félévben 600 hallgatónak nyílik lehetősége, hogy általánosan művelő tárgyként felvegye, és elvégezze a Szabadegyetem kurzust, és megkapja a háromfokozatú minősítés valamelyikét.

A Szabadegyetem előadás nemcsak az egyetemisták között népszerű, Szeged város lakói is előszeretettel látogatják, vagy nézik meg a tv-ben. A nézők szeretik, mert nívós előadókat és nagyon érdekes témákat mutat be úgy, hogy az előképzettség nélkül, bárki számára érthető legyen.

S hogy hol és mikor találkozhatnak a Szabadegyetem előadóival? Szerdánként 18.00 órakor a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében, illetve a VTV Szeged televízió csatornáin, valamint két héttel megtekinthető a videofelvétel on-line a www.u-szeged.hu/szabadegyetem weboldalon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek