Bezár

Sajtóarchívum

tik2
Új rektorhelyettesek és főtitkár a Szegedi Tudományegyetemen

Új rektorhelyettesek és főtitkár a Szegedi Tudományegyetemen

2010. december 20.

A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa 2010. december 20-i ülésén megtárgyalta az egyetem rektorhelyettesi tisztségeire benyújtott pályázatokat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A testület támogatta Prof. Dr. Homoki-Nagy Mária pályázatát az oktatási rektorhelyettesi, Prof. Dr. Pál József pályázatát a nemzetközi és közkapcsolati, Prof. Dr. Rácz Béla pályázatát az általános rektorhelyettesi és Prof. Dr. Varró András pályázatát a tudományos és innovációs rektorhelyettesi tisztségre. A rektorhelyetteseket Prof. Dr. Szabó Gábor rektor 2011. január 1-től 2014. június 30-ig bízza meg.

A Szenátus tárgyalta továbbá az SZTE főtitkári tisztségére benyújtott pályázatokat is. A rektor, - a Szenátus véleményének mérlegelésével - 2011. január 1-től 2014. június 30-ig Dr. Dömötör Máté-t bízza meg a főtitkári teendők ellátásával.

A Szenátus egyúttal rangsorolta a SZTE gazdasági és műszaki főigazgatói tisztségére beérkezett pályázatokat is. A hatályos felsőoktatási törvény alapján, a rektor javaslatára dr. Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter bízza meg a gazdasági főigazgatót.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek