Bezár

Sajtóarchívum

A Szegedi Tudományegyetem Napja – Regisztráció határidejének módosítása

A Szegedi Tudományegyetem Napja – Regisztráció határidejének módosítása

2010. november 03.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Napja alkalmából rendezett Ünnepi Szenátusülés 2010. november 11-én 11.00 órakor kerül megrendezésre a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A rendezvény díszvendége lesz Dr. Danilo Türk, a Szlovén Köztársaság Elnöke és Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.

Ünnepi beszédet tart Dr. Szabó Gábor rektor és Dr. Réthelyi Miklós miniszter, köszöntőt mond Dr. Danilo Türk köztársasági elnök. A rendezvényen Doctor Honoris Causa, Senator Honoris Causa címeket, valamint Pro Universitate és Klebelsberg Kunó díjakat adnak át.

A rendezvényre tisztelettel meghívjuk, megjelenésére számítunk.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az esemény a magas rangú vendégek jelenléte miatt előzetes regisztrációhoz kötött minden egyetemi és nem egyetemi sajtóképviselő számára. Kérjük, részvételi szándékát neve, munkahelye és beosztása megjelölésével 2010. november 5-én 12 óráig küldje el a vekonytimi@rekt.u-szeged.hu email címre Vékony Tímea PR asszisztensnek minden az eseményen résztvevő kollégája adataival. A rendezvényre hozzon magával személyazonosság megállapítására alkalmas okiratot.

Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben előzetesen nem regisztrál, nem vehet részt az eseményen.

A megjelenés csak alkalomhoz illő öltözetben!

 

Keczer Gabriella sajtószóvivő

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek