SZTE Info

VI. SZTE Őszi Állásbörze

2010. október 6-án, 9-17 óra között kerül megrendezésre a VI. SZTE Őszi Állásbörze. A rendezvény helyszíne: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) Szeged, Ady tér 10.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az őszi Állásbörzét a Szegedi Tudományegyetemen immár hatodik alkalommal rendezzük meg.

A rendezvényen a kiállító cégek 4-12 m2-es standokon fogadhatják a látogatókat, ahol lehetőségük nyílik a tájékoztatásra, továbbá az érdeklődők is feltehetik kérdéseiket, és leadhatják önéletrajzukat.

A rendezvényt tanácsadással, grafológiai elemzéssel, valamint nyereményjátékkal színesítjük.

A helyszínen lehetőség nyílik cégelőadás illetve Karrier Pizza tartására, melyen a megjelenő képviselők személyesen informálhatják az érdeklődőket saját cégükről, a munkalehetőségekről, elvárásokról pizza és üdítő felszolgálása mellett.

 

Jelentkezési határidő cégek számára: 2010. szeptember 24.

További információ kérhető: allasborze@sztekarrier.hu címen, valamint a 62/546-680-as telefonszámon.

 

SZTE Őszi Karrier Napok (szept. 29-okt.6.)

Szeged, Ady tér 10. (TIK)

Szervező: SZTE Karrier Iroda

 

Az Állásbörzéhez kapcsolódóan most is megrendezzük az SZTE Őszi Karrier Napokat. A programsorozaton a hallgatók válaszokat kaphatnak az álláskeresés során felmerülő kérdésekre, teszteket tölthetnek, próbainterjún vehetnek részt, önéletrajzot és álláspályázatot írhatnak, hogy minél könnyebben vegyék az akadályokat kikerülve a munkaerőpiacra.

 

A részvétel az SZTE hallgatói és frissdiplomásai számára ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött! Bővebb információk a www.sztekarrier.hu weboldalon!

 

SZTE Karrier Iroda- egy lépéssel a többiek előtt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.