Bezár

Sajtóarchívum

Összevont egyetemi nyílt nap a Szegedi Tudományegyetemen november 26-án

Összevont egyetemi nyílt nap a Szegedi Tudományegyetemen november 26-án

2009. november 18.

A Szegedi Tudományegyetem 2009. november 26-án csütörtökön egész napos programmal várja a szegedi továbbtanulási lehetőségek iránt érdeklődőket a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Összevont egyetemi nyílt nap – amelyen a Szegedi Tudományegyetem mind a 12 kara képviselteti magát – fontos segítséget jelent a pályaválasztási döntéshozatalban. A rendezvényen a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezők közvetlenül az egyetem és a karok képviselőitől szerezhetik be a legfontosabb és legfrissebb információkat. Az egész napos rendezvényen 9.00 és 15.00 között a diákok és kísérőik a képzési kiállítás standjainál, a karokat képviselő egyetemi oktatóknak és a hallgatói önkormányzatok képviselőinek tehetik fel – a tanulmányokkal, az egyetemi élettel, illetve elhelyezkedési lehetőségekkel kapcsolatos – kérdéseiket. A karok képviselői egy-egy órás kari tájékoztató előadást is tartanak a jelentkezés specifikumairól. Az egyetem vezetése 12 órától az összevont felvételi tájékoztató keretében az Educatio Kft. munkatársával közös fórumon ad tájékoztatást az egyetem által kínált lehetőségekről, a 2009-es felvételi tapasztalatairól és a 2010-es felvételi/jelentkezési eljárásról.

A diákok pályaorientációs tanácsadáson is részt vehetnek, egyetemünk Életvezetési Tanácsadó Központja és Karrier Irodája közreműködésével. Tájékozódhatnak a diákéletről az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat standjánál, hasznos információkkal látják el őket a Hallgatói Szolgáltatói Iroda munkatársai, valamint az Idegennyelvi Kommunikációs Intézetnél a nyelvtanulási lehetőségekről érdeklődhetnek.

A rendezvényre várjuk a középiskolai diákok továbbtanulását segítő igazgató, igazgatóhelyettes, osztályfőnök, szaktanár, illetve pályaválasztási tanácsadó kollégákat is, akik az itt megismert információk birtokában hatékonyabban tudják majd diákjaik továbbtanulási törekvéseit támogatni.

A rendezvényen való megjelenésről a diákoknak igazolást adunk ki.

További részletek és regisztrációs lehetőség a www.u-szeged.hu/nyiltnap oldalon találhatók.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek