Bezár

Sajtóarchívum

Kutatók Éjszakája 2009. - Szeged

Kutatók Éjszakája 2009. - Szeged

2009. szeptember 22.
A 20. század egyik legjelentősebb tudósa, Albert Einstein egyik híres mondásában úgy fogalmazott magáról: "Nem vagyok különösebben tehetséges, csak szenvedélyesen kíváncsi".
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Erre a gondolatra hivatkozik a Kutatók Éjszakája fesztivál 2009-ben, amikor újra színes és ingyenes programokkal, érdekes, kipróbálható látnivalókkal és máskor nem látogatható helyszínekkel várja mindazokat, akiket érdekel a tudomány. Engedje meg, hogy ezúton ajánljam figyelmébe a rendezvényt, melyen a Szegedi Tudományegyetem oktatói, kutatói immár harmadik éve vesznek részt, és várják 14 helyszínen színes, érdekes programjaikkal az érdeklődőket, szeptember 25-én pénteken 14.00 -24.00 óráig.

A Kutatók Éjszakája egy egész Európában méltán népszerű fesztivál, amelynek során a világ újabb szeleteinek megismerésén dolgozó emberekkel, pályájukkal, eszközeikkel és gondolataival ismerkedhetnek meg az érdeklődők úgy, hogy közben érdekes programokon vesznek részt, maguk is tevékenyen.
A Kutatók Éjszakája elsősorban a 10-18 éves diákok körében szeretné növelni a tudományos karrier vonzerejét, de a programokra az összes korosztályt várják, hiszen a tudományos munka eredménye igen erősen befolyásolja mindannyiunk életét.
 
 
Az esemény pontos programját a csatolt prospektus tartalmazza.
 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek